Звідки завантажити прошивку до телефону Samsung

Розповім вам де знайти прошивку до будь-якої моделі телефонів бренду Samsung, правильно обрати версію та швидко завантажити.

В цій статті детально розписано як встановити прошивку на телефон за допомогою комп’ютера та програми Odin. А де ж взяти саму прошивку? Для мене на даний момент найзручнішим сайтом по швидкості закачування є сайт samfw.com. Він англомовний і хоче, аби ми відключили блокувальник реклами, наприклад adblock. Я відключив і тепер можу завантажувати прошивки за кілька хвилин. Для цього переходжу на сайт samfw.com, і в пошуку ввожу назву потрібної моделі, наприклад A53.

В Україні ця модель офіційно продається як A536E, якщо ваш пристрій з закордону чи підозрілого інтернет магазину, подивіться точну назву його моделі на задні кришці, чи в налаштуваннях про телефон. Після того як обрали свою модель, потрібно вибрати регіон.

Знайшли – вибрали. Немає вашого? Обирайте будь-який інший, вони всі майже ідентичні, окрім деяких сторонніх програм. Наприклад в регіоні SEK додатково може встановитись додаток megogo, а в регіоні SER – яндекс пошук стане за замовчуванням. Це все після прошивки можна змінити і видалити.

Далі оберіть версію прошивки

Важливо пам’ятати – версію завантажувача (bootloader) понизити не вийде! Якщо у вас встановлена прошивка з версією 5, то вам вибирати особливо з чого немає. Якщо ж версія 4 – ви можете спробувати встановити android 13 з четвертою версією завантажувача і якщо в ній щось не сподобається (теорія заговору каже, що оновлення “загальмовують” телефон), то можна повернутись на android 12. Я ж в основному завантажую саму новішу. Нажміть на версію бажаної прошивки і ви потрапите на сторінку завантаження архіву.

Я завжди обираю Download SamFw server, з’явиться посилання, скоріше за все вилізе реклама (Як ж без цього?) і почнеться завантаження. Швидкість в зрівнянні з файлообмінниками доволі хороша.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *